Echipa

Bauer Ninel

specialist Biofeedback si Neurofeedback


Este în prezent probabil cel mai performant specialist in biofeedback si neurofeedback din România, prin metoda abordată și reputatia de care se bucură. Pentru activitatea ştiinţifică depusă după susţinerea tezei de masterat ”Influenta stimulilor muzicali asupra undelor cerebrale”, devine specialist in inginerie clinica si medicala. Doctorand in electronica medicala, practician de Medicina Cuantica- biofeedback /biorezonanta, atestat in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj Napoca si absolvent al scolii bioconceptuale-radiestezie, reuseste sa gestioneze cu succes abordarea integrativa. O componentă importantă a activităţii sale este abordarea unei metode proprii de evaluare aplicata pe 5000 de persoane. Aceasta metoda inovativa relevă deosebita sa pregătire teoretică precum si puterea de pătrundere a lucrurilor in viziunea holistica. Ca o incununare a intregii activitati, Domnul Ninel Bauer devine terapeut cu libera practica in terapia cu plante medicinale si nutritie holistica, specialist in medicina integrativa atestat in cadrul Facultatii de Medicina –Universitatea Titu Maiorescu-Bucuresti, si Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti. Membru si invitat la congrese internationale de biofeedback, aprofundeaza teme in cadrul sesiunilor de comunicari stiintifice in domeniul inginerii medicale si clinice precum: “Rolul nutritiei in terapia bolii canceroase”, “Nutrigenomica”,” Abordarea integrativa a bolilor autoimune”, “Bazele moleculare ale proceselor de detoxifiere”, “Terapia integrativa a bolilor asociate procesului de imbatranire”.

Dr. Georgescu Mariutan Steluta

medic specialist medicina familiei

0745014436


Medic specialist si instructor formator de medicina familiei, imbina cu succes terapiile complementare cu cele alopate. Prin competente si specializari precum: acupunctura, homeopatie, gemoterapie, apifitoterapie, ingrijiri paleative, Doamna Stelua Mariutan Georgescu obtine rezultate pozitive prin abordarea integrativa.

Marilena Oprisanu

Nutriționist dietetician certificat


Marilena este specialist în comunicare si nutriție holistică, și vine cu o abordare inovativă, certificată prin numeroasele studii si experiența acumulată atât în țară cât și în străinătate. Este absolventă a facultății de Medicină și Farmacie Grigore T.Popa - Iași cu specializarea în Nutriție și Dietetică, deține o supra specializare în cadrul Institutului Paracelsius- Mannheim (Germania) în abordarea holistică a nutriției. Marilena a absolvit studii post universitare cu 2 masterate în managementul medical precum și în nutriția profilactică și curativă. Calitățile ei de bun comunicator și succesul în abordarea integrativă a nutriției, este certificat prin abilitățile ei incontestabile în comunicarea cu pacientul care sunt cerificate prin absolvirea Facultății de Litere cu specializarea în Comunicare si Relații Publice. De asemenea, Marilena s-a făcut remarcată prin participările la competiții culinare în calitate de chef dietetician și de lector in cadrul seminariilor de nutritie integrativă. Prin abordarea aplicativă si metodele ei inovative de health coaching si life mentoring, Marilena aduce o viziune nouă in conceptul de prevenție si menținere a stării de sănătate fizica, emoționala si psihica.

Andrada Bratu

PR & Event Manager

0746202400


Andrada este absolventa de comunicare si PR cu o experienta vasta in lucrul cu oamenii de peste 10 ani. Interesata de un stil de viata sanatos si echilibrat, completeaza echipa si devine consultant in nutritie holistica in cadrul ANATECOR. Fiind interfata centrului, membrii si persoanele pe care le consiliem, au dezvoltat o simpatie si respect gratie dedicarii cu care reprezinta conceptul Holistik.

Iulia Oroviceanu

psiholog

0721051552


Psiholog cu Specializare in Terapii Cognitiv Comportamentale si Master in Hipnoza si TCC. Autor al cartii “ Cand Viata te Provoaca la Duel”  Pe langa terapiile individuale, Doamna Iulia Oroviceanu a  sustinut diferite Workshop-uri, Seminarii si Conferinte cu diverse teme precum: “ Sportul ca terapie”; “ Relatia de cuplu si motivele inconstiente pentru care alegem un anumit tip de partener”; “ Simptomele fizice ale bolilor spirituale”; “ Mancatul compulsiv si influenta tulburarilor emotionale”, “Treptele Initierii si divinul feminin”, “ Raportul pe care il ai tu cu femeia din tine”, etc. In lucrul cu oamenii, insista destul de mult in cunoasterea de sine pentru a putea aduce claritate si lumina in ceea ce inseamna functionarea omului ca intreg. Lucreaza impreuna cu cel ce vine in terapie la constientizarea si schimbarea tiparelor gresite de gandire si a convingerilor perturbatoare.